top of page
PROHunedoara.jpg

Magazinele PRO HD

ZILNIC PRODUSE PROASPETE DIN HUNEDOARA

   AVIS 3000 a dat un sens practic noțiunii de patriotism local, deschizând în 2012 un prim magazin cu produse alimentare “made în Hunedoara”. Proiectul a fost botezat sugestiv „PRO HD”, adică produs în HUNEDOARA, fiind un îndemn “PRO HUNEDOARA”! Acest demers s-a dovedit un succes, motiv pentru care  i s-au alăturat și alți producători din industria alimentară a județului Hunedoara. În prezent, rețeaua PRO HD numără un total de 20 de magazine deschise în Deva, Hunedoara, Orăștie, Șoimuș, Brad și în Alba Iulia.

 

   În magazinele PRO HD puteți găsi următoarele produse „made in Hunedoara”: carne de pui și ouă AVIS 3000, mezeluri LA GRASU, produse de panificație BOROMIR, ape minerale AQUA SARA, ceaiuri și plante medicinale FARES, conserve PREFERA, paste făinoase LA BUNA ROMANIȚA, produse de carmandegrie EXPANS, lactate SORILACT, ULEIURI HAȚEG presate la rece, diverse semințe COOPERATIVA GEOAGIU, produse ecologice PETRAS BIO și multe altele.

   Căutați magazinele PRO HD din apropierea dumneavoastră, pentru a vă procura zilnic produse proaspete din Hunedoara. Pentru comenzi la domiciliul apelați +40 755 921 123 sau cumpărați on-line din magazinul virtual www.prohd.ro/magazin

 Date de contact:

Telefon: +40 764 606 772 / E-mail: prohd@avis3000.ro

Web: www.prohd.ro 

Rețeaua magazinelor PRO HD din Alba și Hunedoara

bottom of page