top of page

MAGAZINE ȘI MARI PRODUCĂTORI

Zilnic produse proaspete din Hunedoara

Magazinele PRO Hunedoara

   AVIS 3000 s-a gândit să dea sens practic noţiunii de patriotism local. Ideea s-a materializat în anul 2012 deschizând primul magazin din proiectul pe care l-am botezat sugestiv „PRO HD” adică Produs în Hunedoara. Sau de ce nu?! PRO HUNEDOARA!

Tradiții din Țara Hațegului

Fermele Ado

   Fermele ADO reprezintă un complex agro-zootehnic integrat, situat la poalele Munților Retezat, în depresiunea Hațegului. Prin experiența câtorva ani buni de activitate și investiții curajoase, Fermele ADO sunt un exemplu de agricultură practicată cu seriozitate și la cele mai ridicate standard.

Ca la noi acas’

Grup Corvinia

   Corvinia este o poveste de succes, născută în anul 2012, la poalele Sarmizegetusei, care își dorește să ducă mai departe faima de agricultori moștenită de la strămoșii noștri daci, cunoscuți în toată lumea veche pentru produsele lor.

Complex Avicol Integrat

AVIS 3000

   Povestea AVIS începe din anul 2001 și este visul împlinit al domnului Marin State și al familiei dumnealui. După aproape 20 de ani în care a investit efort, bani și suflet, grupul de firme AVIS înseamnă un nume important în industria avicolă din România, o afacere dezvoltată cu capital 100 % românesc.

bottom of page