top of page
IMG_3035_edited.jpg

Grup Corvinia

CA LA NOI ACAS'

   Corvinia este o poveste de succes, născută în anul 2012, la poalele Sarmizegetusei, care își dorește să ducă mai departe faima de agricultori moștenită de la strămoșii noștri daci, cunoscuți în toată lumea veche pentru produsele lor.

   Corvinia adună sub „acoperișul” ei nu mai puțin de 28 de fermieri care colaborează între ei. Împreună, avem parteneriate cu primele patru mari rețele de Hypermarket din Romania, cât și cu revânzători în sistem en-gros și distribuție din județele Hunedoara, Alba și Cluj. Tot împreună am reușit să ne mărim cu 15% în fiecare an, iar în ultimii 3 ani am reușit să ne diversificăm gama de produse în mod considerabil. Multe dintre produsele grupului Corvinia sunt produse montane certificate, ceea ce confirmă încă o data calitatea acestora.

   Producătorii de legume din judetul Hunedoara, membri ai grupului Corvinia sunt: Ferma Martinești, Ferma Hărău, Ferma Gânțaga, Ferma de microplante Rovina, Ferma Uroi, Fermele Rovina, Ferma Certej și Ferma Gelmar.

Ne găsiți în cea mai veche zonă a României, lucrând cu spor pentru a ne îndeplini idealurile. Suntem Corvinia. Din pasiune pentru pâmânt. Din iubire pentru oameni.

   Produsele Corvinia pot fi cumpărate din rețelele de hypermarketuri Auchan, Lidl, Carrefour și Profi, iar diverse lădițe cu produse se pot comanda cu livrare în zona Deva-Hunedoara, la telefon 0754080353.

 Date de contact:

Telefon: +40 754 080 353 / E-mail: office@grupcorvinia.ro,

web: www.grupcorvinia.ro

 

bottom of page