top of page
RMP_1932.jpg

Fermele ADO

TRADIȚII DIN ȚARA HAȚEGULUI

   Fermele ADO reprezintă un complex agro-zootehnic integrat, situat la poalele Munților Retezat, în depresiunea Hațegului. Din iubire pentru animale și pământ, la Fermele ADO sunt obținute cele mai bune produse din lapte și cele mai gustoase legume. Prin experiența câtorva ani buni de activitate și investiții curajoase, Fermele ADO sunt un exemplu de agricultură practicată cu seriozitate și la cele mai ridicate standard.

 

   În incinta compexului, funcționează cea mai mare și modernă fabrică de lapte din județul Hunedoara. Materia primă din care sunt fabricate produsele marca ADO este reprezentată de laptele 100% natural, colectat din fermele proprii. Bovinele sunt hrănite exclusiv cu hrană provenită din fânețele și pășunile din zone lipsite de poluare și factori nocivi, iar laptele obținut de la acestea îndeplinește toate condițiile de calitate care sunt necesare certificării ca produs montan. De asemenea, și culturile de legume și plante respectă standardele de agricultură ecologică, ceea ce duce la obținerea unor recolte superioare din punct de vedere calitativ.  Nici un produs care iese pe porțile fermelor nu va conține altceva decât ingrediente naturale, fără alte adaosuri sau conservanți. Tocmai din pricina aceasta, produsele ADO sunt garanția unei diete sănătoase, bazată pe ceea ce se obține din natură.

   Produse marca ADO se pot procura din magazinele proprii Fermele ADO din Deva, Hunedoara, Călan și Alba Iulia. Laptele proaspăt se găsește la dozatoarele inscripționate ADO din Deva, Hunedoara, Călan, Hațeg, Sarmizegetusa și Peșteana.

 Date de contact:

Telefon: +40 725 722 472 / E-mail: office@fermeleado.ro

Web: www.fermeleado.ro 

bottom of page